Motorsport

ECU-box-logoDe autosport beslaat een enorm groot gebied. Behalve, dat er diverse takken van autosport zijn, zijn deze ook nog vaak onderverdeeld in allerlei klasses en de laatste jaren is daar de Street Performance in zijn diversiteit bijgekomen. Voor al deze klasses gelden bepaalde regelementen, waar motor en carosserie aan moeten voldoen. Zodoende is het belangrijk om te weten, welke onderdelen je wel of niet mag toepassen.Voor de grote klasses is dit niet zo van toepassing, daar deze meestal hun motoren laten maken. Het geldt vooral voor de lagere klasses en Street Performance, waar de coureurs meestal, met een bepaald budget, hun eigen motor bouwen. Zodoende is het voor hen niet alleen belangrijk, om de juiste onderdelen te monteren, maar ook die het maximale rendement opleveren.

Wij kunnen, voor alle takken van de autosport, een groot assortiment aan onderdelen leveren. Onze kracht is niet alleen, dat wij deze, grotendeels, uit voorraad kunnen leveren, maar dat wij ook kunnen adviseren, welk product voor welke doeleinde nodig is. Daar wij zelf jarenlang met deze producten hebben gereden en nieuwe producten eerst uittesten, weten wij niet alleen, welk effect ze geven en hoe betrouwbaar ze zijn, maar ook, wanneer je ze kan of moet toepassen.

Daarnaast kunnen wij ook adviseren inzake het flowen en bewerken van cilinderkoppen, balanceren, nokkenas(sen), in- en uitlaatsystemen, enzovoort, enzovoort. In principe over alles wat met autosport te maken heeft en dit allemaal vrijblijvend.